Home » Steun locale ondernemers oud

Steun locale ondernemers

Dankzij de steun van enkele locale ondernemers is het mede mogelijk om bij Pure Power Gym buiten te sporten. Wij danken Interstage voor het bouwen van de Boks installatie aan de zijkant van ons pand en Liftingplus voor het beschikbaar stellen van het terrein naast ons pand. Erg mooi om in deze tijd hulp en support te krijgen van mede locale ondernemers. Nogmaals onze dank hiervoor. 

Interstage

InterStage, de basis voor uw creativiteit!

InterStage richt zich op het bouwen van tijdelijke constructies op events, zowel in- als outdoor. Hierbij moet worden gedacht aan concerten, tv-producties, festivals, modeshows, beurzen en bedrijfsfeesten. Het realiseren van een creatief en innovatief project van tekening tot en met het bouwen van een event voor onze opdrachtgevers, doen wij met grote passie. We nemen onze opdrachtgevers mee in het gehele proces. 

InterStage staat voor het leveren van kwaliteit, gebruiksgemak, flexibiliteit, veiligheid en planning. De projecten kenmerken zich elk door middel van de creatieve en innovatieve ontwerpen en designs. Naast het leveren van creativiteit, leveren wij ook flexibiliteit. Door middel van de software waarmee gewerkt en getekend wordt, kunnen we onze klanten in een vroeg stadium een impressie geven van het eindresultaat. Wanneer uw wensen veranderen, passen wij deze aan. 

De hoogste prioriteit gaat naar veiligheid. Een object mag er dan wel groots uitzien, maar deze moet ook veilig zijn. InterStage zorgt ervoor dat elk object veilig is en dat voor eventuele problemen oplossingen worden gevonden. Ook staat planning hoog aan de prioriteitenlijst. We nemen ruim de tijd voor een project. We hebben bij het bouwen natuurlijk te maken met variabelen als het weer, hier wordt dan ook rekening mee gehouden in de planning.

InterStage wil niet de grootste, maar de beste zijn. Wij investeren in een lange termijnrelatie met onze klanten en zien een project dan ook niet als iets eenmaligs. Voor ons is een project slechts een onderdeel van onze relatie met de klant! Daarom staan onze mensen klaar vanaf het moment van de aanvraag tot en met de after-sales.

Waar zijn we te zien?

  • Festivals waar wij aanwezig zijn, zijn Concert at SEA, Zwarte Cross, RetroPop, Strandfestival Zand, Live in Meppel, Dance Valley, Dutch Valley,    Bevrijdingsfestivals in Overijsel, Groningen en Flevoland, Dauwpop, Huntenpop, Bospop, en Noorderslag.
  • Shows en concerten zoals Vrienden van Amstel Live!, Bløf, Racoon, VEED, Pauperparadijs, Prinsengrachtconcert Amsterdam en Kamasutra.
  • Bedrijfsfeesten en presentaties: Vopak 400 jaar, COOP, Wella Fashion Show en Villa Eugenie Parijs.
  • Ook zijn we aanwezig bij sportevenementen. Deze zijn de Strongman Run Hellendoorn, Strongman Run Rotterdam, de Nijmeegse Vierdaagse, Riot Games, de KNVB bekerfinale en bij de huldiging van de onlangs in Rio de Janeiro gehouden Olympische Spelen.

 

LiftingPlus

Wie zijn wij?

LiftingPlus is ontstaan uit meer dan 20 jaar ervaring en kennis in de hijs- en inspectiewereld. Waarom zijn wij zoveel anders dan de bestaande partijen in de markt? Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om u zo snel en makkelijk mogelijk te helpen, hierbij rekening houdend met de verschillende regelgevingen. De laatste jaren zien we steeds meer dat het papierwerk soms belangrijker is dan de oplossing. Ook kregen we steeds meer de vraag: ‘krijgen we nu een inspecteur/monteur of een administrateur?’ Wij hebben ons beheer- en inspectiesysteem zo ingericht dat onze inspecteurs/monteurs ook daadwerkelijk weer hun werk kunnen gaan doen en zelfs tijd over houden om direct kleine reparaties uit te voeren.

Wij zijn niet uw leverancier maar uw partner!

Wij zijn uw nieuwe partner en vereenvoudigen zaken voor u. Zo kunt u zich weer op uw werk richten. Wij hebben niet de visie om de grootste te worden, maar wel de beste. Dit willen we samen met u en onze gerenommeerde partners bereiken, want samen staan we sterk. Natuurlijk gaan we het wiel niet opnieuw uitvinden, maar wij kunnen hem wel soepeler laten draaien. Het soepeler laten draaien is in onze ogen noodzakelijk voor u en ons om concurrerend te blijven in de markt. De gezondheid van uw bedrijf is onze boterham, daar zijn wij ons terdege van bewust.

Wij beloven geen gouden bergen, maar verschaffen u wel helderheid.
De Plus in onze naam staat voor
- Kennis
- Nuchterheid
- Betrouwbaarheid
- Praktisch
- Breed leveringsprogramma
De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat wij ook maar gewone mensen zijn, maar wij handelen wel naar hoe wij zelf behandeld zouden willen worden.