Home » Pers. begeleiding » Intake & Doel stellen

Intake & Doel stellen

Uiteraard is het behalen van jouw doelen, naast het plezier beleven aan trainen, onze belangrijkste drijfveer! Je doel behalen en verder durven kijken en komen dan je ooit hebt durven dromen! Dat is ons streven.

Om te zorgen dat jij de begeleiding krijgt die je verdiend zal er een coach aan jou gekoppeld worden. Deze coach gaat met jou een aantal stappen doorlopen zoals hieronder beschreven. Jouw coach is er voor al jouw vragen op het gebied van training, voeding en lifestyle.

Inschrijven

Je tijd bij ons begint met een volledige inschrijving. Dit kun je doen via een inschrijfformulier in de gym of gemakkelijk via de website, Direct inschrijven kun je hier. Vanaf het moment dat je bent ingeschreven kun je direct aan de slag!

Intake

Binnen 48 uur na je inschrijving zal jouw coach met je contact opnemen voor het plannen van een intake gesprek! Tijdens dit gesprek zullen jullie samen alle relevante zaken doornemen en gaan we jouw doelen inventariseren!

Doelen stellen

Super! Nu weten we alles wat we nodig hebben om met jou aan de slag te gaan! Jouw coach gaat aan de slag met het vormen van een begeleidingsplan specifiek gericht op jouw wensen, doelen en situatie. Hierbij zal een coach altijd terug kunnen vallen op een van de headcoaches en de rest van het team.


Margreet 53: " 'S- Avonds ingeschreven en de volgende ochtend had ik al een gesprek met mijn coach"

Denise 28: " Tijdens het intakegesprek kwam ik erachter dat er veel meer mogelijk was dan ik dacht!"


Plan van aanpak

Hoppa! jij bruist van energie om aan de gang te gaan en wij hebben voor jou een plan van aanpak opgesteld. Deze zal jouw coach rustig met je doornemen tijdens een vervolgafspraak. Hierin worden alle mogelijkheden besproken die wij jou kunnen bieden. Samen met jouw coach besluit je welk pad het beste bij jou past. Dit kan zelfstandig zijn, maar het kan ook zijn dat je kiest voor een intensiever coachingstraject. Dit is volledig aan jou!

Aan de slag!

En nu gas erop! Bovenstaande stappen nemen in de regel maximaal 2 weken in beslag. Maar dan heb jij nu ook echt alles in huis om een goede start te maken! Ga je zelfstandig aan de slag? Dan kun je ten alle tijden bij je coach terecht met vragen. Kies je er toch voor om in eerste instantie een periode onder intensievere begeleiding te trainen? Dan kun je elke week een beroep doen op je coach voor een begeleidingsgesprek op het gebied van training, voeding en/of lifestyle!


Steven 31: " Nooit gedacht dat trainen zo leuk was! Tijdens mijn coachingstraject leerde ik allerlei nieuwe oefeningen."

Het liefst train ik:

Bekijk resultaten