Home » Leden Actie » Nieuwe Leden Actie

ACTIE NIEUWE LEDEN

Elk nieuw lid zal gratis 3 uur personal training, fitness, krijgen  waarbij men een intake gesprek zal hebben en waarbij je persoonlijke doelstellingen besproken worden. Tijdens deze personal training zal je kennis maken met de meeste apparaten zodat je zelf leert hoe hier het beste mee om te gaan. Ook na de 3 uur personal training zal je begeleid worden door de personal trainer echter is deze dan niet fulltime met je bezig maar zal je in de gaten houden. Uiteraard kan je altijd de personal trainer om extra begeleiding en uitleg vragen tijdens de trainingen. 

Tevens krijgt elk nieuw lid 4 weken gratis sporten bij het afsluiten van een jaar abonnement. Dit geldt ook voor de family abonnementen. Abonnement gaat in na deze 4 weken periode.

Zie voor alle tarieven ABONNEMENTEN

Persoonlijke begeleiding 

Elk lid kan zich elke maand 1 maal laten wegen waarbij zijn spierpercentage en vetpercentage wordt gemeten. Op deze manier is het er goed te volgen wat de resultaten van je inspanningen zijn en hoe fit je uiteindelijk bent. Tevens is het mogelijk om met gebruik van een voedingsapp je voedingsplan bij te houden. Meld je aan bij de balie.

Virtuagym app

Viretuagym Food app