Home » (Kick) Boksen » Bokszaktraining

BOKSZAKTRAINING


Dag Lestijd
Donderdag 19.00 - 20.00
 Waarom bokszaktraining*?

Kickboksen & boksen zorgen voor een goede ontwikkeling van de algehele conditie, kracht, lenigheid, disicpline en wederzijds respect. Tijdens de training ontwikkel je een sterk en strak lichaam, met veel kracht. Daarom wordt kickboksen & boksen ook steeds populairder als full body workout. 

Maak je weerbaar

Ontwikkel je mentale en fysieke weerbaarheid, leer uitdelen en incasseren, en vergroot zo je zelfvertrouwen. Discipline, wederzijds respect en karaktervorming zijn belangrijke waarden in onze lessen.

Voor iedereen 

De lessen worden gegeven door een ervaren, professionele trainer. We richten ons bij Pure Power Gym voornamelijk op recreatieve sporters, maar je kunt ook bij ons als wedstrijdvechter trainen.

Geen les? Geen probleem!

Ons dojo gedeelte is altijd geopend, dus ook wanneer er geen les wordt gegeven. Op deze manier kun je op elk moment van de dag voor jezelf of met een partner komen trainen!

Waarom is bokszaktraining zo populair?

Bokszaktraining biedt de voordelen van vechtsport, maar je zult in de les geen " tegenstander" treffen, alle trainingen zullen op de bokszak plaatsvinden. Dit laatste zorgt ervoor dat de drempel om te starten met kickboksen of boksen aanzienlijk verlaagd wordt!

* vanaf februari 2018