Home » Home oud

Pure Power Gym 

World of Fitness

Overname Boxing Bootcamp Meppel

We zijn trots dat we je kunnen vertellen dat we Boxing Bootcamp Meppel hebben overgenomen. Deze succesvolle groepsles van en door Michel van der Sluis wordt opgenomen in ons bestaande aanbod. Dit betekent dat je de komende periode op maandag, woensdag en vrijdag kan bootcampen! Michel zal deze lessen ook binnen Pure Power Gym blijven verzorgen. Wil je weten of Bootcamp iets voor jou is? Schrijf je online in voor een les en ontdekt het zelf.

PURE POWER GYM vanaf 11 Mei weer OPEN, Buitenactiviteiten

Pure Power Gym zal vanaf 11 mei weer OPEN gaan echter alleen voor de buitenactiviteiten en conform de richtlijnen van de regering en het RIVM.  2020.

Onze excuses voor dit ongemak en wij hopen dat door de maatregelen het Coronavirus zo snel mogelijk onder controle is zodat jullie weer zo snel mogelijk volledig gebruik kunnen maken van onze sportschool.

Nieuwe leden van harte welkom. Meld je aan via de website en kom buiten sporten vanaf 11 mei.

Steun locale ondernemers

Dankzij de steun van enkele locale ondernemers is het mede mogelijk om bij Pure Power Gym buiten te sporten. Wij danken Interstage voor het bouwen van de Boks installatie aan de zijkant van ons pand en Liftingplus voor het beschikbaar stellen van het terrein naast ons pand. Erg mooi om in deze tijd hulp en support te krijgen van mede locale ondernemers. Nogmaals onze dank hiervoor. 

VIDEOLESSEN (CLICK HIER HIERONDER)

VIDEOLESSEN YOGA

VIDEOLESSEN (KICK) BOKSEN

Pure Power Gym Yoga en Dans

Vanaf 1 serptember of eerder zullen de lessen wat betreft Yoga en voor Dans in de geheel verbouwde yoga en dans studie bij Pure Power Gym worden gehouden.

Kickboxen Thaiboksen Boksen en Zaktraining

Kickboxen Thaiboksen Boksen en Zaktraining bij Pure Power Gym is voor iedereen van jong tot oud ,voor de recreant en voor de (potentiële) wedstrijdvechter .

Er zijn jeugdlessen voor de hele jonge strijders en er is Boks je Fit voor de volwassenen die gewoon lekker fit willen worden dmv vechtsport maar dan zonder sparren en fysiek contact.

Dan zijn er de reguliere lessen en die zijn voor de beginners en gevorderden. Zowel Boksen en het Thai/Kickboxen word gegeven door Hans Vos voormalig ABOV bokser en profvechter van de beroemde Kopsgym in Amsterdam .Ook dames die liever onder elkaar trainen kunnen bij ons terecht op de female only maandag avond van 20.00 tot 21.00.Check voor info ons lesrooster. 

Openingstijden! (op dit moment gelden de Aangepaste tijden ivm Corona Virus, zie Lesrooster)

Wij zijn we op de volgende dagen en tijden geopend:

maandag:  07.00 - 21.30

dinsdag:   07.00 - 21.30

woensdag: 07.00 - 21.30

donderdag: 07.00 - 21.30

vrijdag: 07.00 - 21.30

zaterdag: 09.00 - 16.00

zondag: 09.00 - 16.00

Klik op lesrooster voor grote afbeelding

Kom gerust langs om kennis te maken voor een Gratis Proefles. Een Proefles kan alles zijn volgens het rooster, neem gerust een vriend of vriendin mee om bij ons de Proefles te volgen. Klik hier om je eventueel in te schrijven.

Nieuws Virtuagym App

Via onze app Virtuagym kan je workouts selecteren, uitdagingen bijhouden, clubinformatie bijhouden, het rooster inzien en eventueel lessen reserveren.

 

Ieder lid van Pure Power Gym krijgt de mogelijkheid hiervan gebruik te maken.


Female Boks je Fit

Vanaf Maandag 25 november is geopend  Meppel's eerste Female Boks je Fit studio! Voor de nieuwste ontwikkelingen en het laatste nieuws volg ons op Facebook!


Cross Fitness

Vanaf nu kun je online de WOD's checken via je virtuagym app ! Ook vind je hier het laatste nieuws, alle info en vele extra's over jouw favoriete functionele trainingen!

CHALLENGE YOURSELF, IMPROVE YOURSELF!