Home » Geschiedenis

Ons concept

Je zult tijdens je tijd bij ons ontdekken dat Pure Power Gym enorm veelzijdig is. Het maakt niet uit wat je doelen zijn, of je net begint of een gelauwerd wedstrijd atleet bent, bij ons kun je in een uitdagende omgeving aan de slag met jouw doelen. Uiteraard onder professionele begeleiding van onze coaches!

Hoe het begon

Op 1 november 2014 opent Pure Power Gym haar deuren in Meppel. Dit unieke concept, bedacht door Mark van Dijk, is ontstaan uit het gemis van een sportschool waar je als sporter je volledige potentieel kunt bereiken. Als fervent krachtsporter is Mark al een aantal sportscholen ontgroeid. Daarnaast moest hij voor sport specifieke  training, Mark was inmiddels begonnen aan Sterkste Man wedstrijden, al gauw een uur rijden. Dit kon en moest anders dacht Mark en het idee voor PPG was geboren! Al snel trok dit unieke concept sporters van ver uit de regio! Tot de dag van vandaag hebben we leden uit Kampen, Zwolle, Harderwijk, Deventer, Groningen en alles wat daar tussen ligt!

The story continues...

Langzaam maar zeker vond ook de "gewone" sporter de weg naar onze gym. Het rauwe karakter, de no nonsense mentaliteit en de gemoedelijke, onderlinge sfeer werkt aanstekelijk! Langzaam maar zeker groeit PPG uit zijn jasje. De niche waarin we gestart zijn wordt steeds groter en om ons concept niet te verloochenen ontwikkelt het team van coaches nieuwe concepten. Op deze manier hopen we onze nieuwe klanten nog beter beter te bedienen. Er is een app, Virtuagym, ingericht waarin je alles staat wat je nodig hebt om je training optimaal te ondersteunen. Daarnaast starten we in datzelfde jaar met "The Boxxx" een nieuwe concept op het gebied van functionele training. Dit bleek een schot in de roos!

De toekomst

Inmiddels zijn we dus uitgegroeid tot een overcompleet fitnesscentrum! Onze slogan is niet voor niets "World of Fitness"! Het Pure Power Gym concept is inmiddels verworden tot een onderdeel van ons totaal aanbod. Om jou in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn starten we met een aantal nieuwe concepten! Zo zullen we onze vecht sportactiviteiten verder uitbreiden met Boks je Fit voor vrouwen en voor gemengde groepen. Op deze manier hopen we de stap om te gaan sporten voor vrouwen nog kleiner te maken zodat eenieder gebruik kan maken van ons uitgebreide aanbod, kennis en expertise!