Home » Cross Fitness

Cross Fitness


Groepslesrooster 

Dag Ochtend Middag Avond Avond 2e les
Maandag 9.30 19.00 20.00
Disndag 9.30 19.00 20.00
Woensdag 9.30 19.00 20.00
Donderdag 9.30 19.00
Vrijdag 9.30 19.00
Zaterdag 9.30
Zondag 9.30

 

Wil jij:

  1. Fit(ter) worden?
  2. Afvallen?
  3. Sterker worden?
  4. Soepeler bewegen?

Dan is Cross Fitness wellicht wat voor jou!

Tijdens "Cross Fitness" werk je in kleine groepjes van maximaal 10 personen aan onder andere deze doelen. Dit maximale aantal deelnemers is bewust gekozen om iedere sporter de aandacht en aansturing te kunnen geven die hij/zij nodig heeft.

Hoe ziet een training eruit?

Wij trainen niet met apparaten, maar voornamelijk met het eigen lichaamsgewicht, olympische halters, kettlebells, ringen, touwen en medicinballs en andere attributen. Hiermee doen we intensieve workouts, zgn WOD's. die iedere keer weer anders zijn en je lichaam voorbereiden om elke uitdaging van het dagelijks leven aan te kunnen. Maak je geen zorgen of je het niveau aan kunt. Elke WOD's is namelijk aan te passen, zodat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Geschikt voor iedereen! Benieuwd welke WOD er vandaag op het programma staat? Ga dan naar www.the-boxxx.nl of klik hier.

Waarom is Cross Fitness zo populair?

"Cross Fitness" biedt de voordelen van Personal Training, maar valt gewoon binnen je abonnement. Je doet dezelfde training samen met anderen, motiveert elkaar en haalt zo meer uit je training. Gezellig én effectief! 

Nieuwsgierig hoe onze workouts eruit zien  of wil jij weten wat voor challenge er voor je klaar staat kom dan langs en ervaar de "Cross Fitness"